Bestillingsvilkår


En typisk booking-prosess hos oss foregår slik:

1. Kunden kontakter oss via e-post med et ønske om tilbud.

2. Vi holder av aktuell dato i inntil en uke.

3. Antall gjester må være minimum 10 personer.

4. Kunden gir tilbakemelding på antall deltakere og matønsker senest en uke før arrangementsdato, med mindre det gjelder en spesiell anledning med et større antall deltakere. Dette blir vi enige om i god tid.

5. Vi presiserer at alle må velge samme matalternativ, men vi er fleksible med tanke på eventuelle allergener eller vegetariske retter.

6. Antall deltakere som er påmeldt en uke før, legges til grunn i faktureringen i etterkant av arrangementet. For større arrangement blir vi enige om en lengre frist.

7. Dersom det blir flere deltakere enn opprinnelig påmeldt, blir dette lagt til på faktura.

8. Det er ikke tillatt å ha medbrakt mat og drikke.

9. Vi har 20 års aldersgrense på arrangementer der det skal serveres alkohol.